Wat doet een musicus op vakantie?


Elk jaar rond deze tijd besteed ik veel minuten sessies om de muzikanten die rusten 2 of 3 weken vakantie, dat is goed te overtuigen, positief, ik zou zelfs musicus noodzakelijk zeggen. Overtuig hen is geen gemakkelijke zaak, verschijnen altijd argumenten tegen de meest herhaalde heeft te maken met de negatieve gevolgen van de zomervakantie, dan terug naar de interpretatieve mededeling activiteit veel (veel, het is verschrikkelijk …) break en het kost hen veel (veel, het is verschrikkelijk …) terug naar het niveau dat zij hadden voor de pauze, iets totaal infundado.También andere argumenten, zoals uitgaven die tijd in de zomer cursussen, als leraar of als student, of die dagen als ik ben in de Ik speel daar met de band of ik speel alleen een half uur in de ochtenden.Het is moeilijk om te bereiken dat ze 3 weken zijn zonder het instrument aan te raken, iets.

Dat normaal zou moeten zijn, omdat het vakanties zijn

De haat-liefde relatie van de musicus met zijn activiteit ontstaat hier met grofheden en laat de musicus niet genieten van andere speelse activiteiten met familie, vrienden of kennissen. Lijkt tijd te verspillen aan deze activiteiten, zullen we de race () en de concurrentie te verliezen (kijken als ongezond concurrentievermogen van sommige muzikanten) als we niet gericht zijn op het, als we 3 weken zonder dat de opleiding ().Van alle obstakels ontmoet hij een muzikant niet om dit te bereiken, is er een die is bijzonder pijnlijk is dat ik niets beters te doen, totaal, speel gewoon een half uur in de ochtend. Welke schade doen we hiermee? Het lijkt erop dat de psycholoog een beetje overdrijft.Veel negatief gedrag dat we soms op dit moment hun negatieve oorzaken niet waarnemen, dat is waarom we ze blijven doen, ze zijn vertraagd. Ik kan je verzekeren dat dit (dat van het niet hebben van een musicus pauze van een paar weken per jaar van de muzikale activiteit) een van hen is. De negatieve effecten kunnen plotseling of beetje bij beetje optreden, maar je raakt er niet vanaf, soms kunnen ze bijna onopgemerkt blijven, maar ze zijn er wel. Ik heb dat mijn hele leven niet gedaan en ik heb geen problemen gehad, zal meer dan één muzikant beweren. Nou, we weten niet of je leven van betere.

Kwaliteit zou zijn musicus als je de pauzes had gemaakt

Zoals ik musicus al zei, de negatieve effecten zijn soms niet zichtbaar, maar zijn iets verslechterende relatie, familie of sociale contacten, het opvangen van de tijd dat we konden besteden aan andere culturele, sport, entertainment, enz.Een musicus op vakantie kan geen muziek maken of een activiteit die daarmee verband houdt. U kunt het natuurlijk doen, maar het zouden geen vakanties zijn. Pas op voor de uitdrukking “mijn hobby is muziek” die ik vaak hoor, voor een musicus kan zijn hobby geen muziek zijn, omdat mijn hobby geen psychologie kan zijn of psychologieboeken kan lezen, of naar psychologieconferenties kan gaan of dit artikel kan schrijven . Het zijn aangename en aangename taken, die we als een voorrecht hebben om deel uit te maken van ons werk, maar het zijn geen hobby’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *