wat is het effect van het luisteren naar muziek

wat is het effect van het luisteren naar muziek

De muziek en de klanken van de elke dag op dezelfde manier, of het nu eten of slapen. Als de eetgewoonten en de dagelijkse routine uit te voeren, aandacht, dezelfde manier waarop het is de moeite waard het ons surround-geluid voor muziek nog meer op een bewuste manier.

Genezing of vernietiging?

Genezing of vernietiging?De hoorzitting De stemmen en de muziek in het oor met behulp van een sensor. De ogen, in tegenstelling tot de oren waren we niet in staat om te sluiten, altijd open, en inclusief alle die beschikbaar is, een geluid, een geruis, een monotoon – of gewoon de zachte muziek. De binnenkant stemmen en de meeste van de tijd onbewust in ons werken nog steeds invloed op ons, zelfs als wat we niet weten.

Sinds de geluiden in het hoofd, rationele, analytische deel van het omzeilen direct naar de emotionele wereld van het bereik, dat is waarom de gevoelens van de storing en onze wonden helen grote rol in de muziek – met behulp van de muziek therapie, maar makkelijk te manipuleren ook door het, denk maar aan de reclame-industrie gebruikt het product meer wenselijk om meer kameel muziek. De muziek missie

Om te begrijpen hoe je een muziek genezing plaats voor ons, de moeite waard om een kleine omweg te maken naar de muziek wortels. De muziek – de vorming van een begin – zelfs heilige betekenis. Maak een oproep tot de groep mensen van de intellectuele leiders, die zag de mensen diep in de ziel leeft de wens dat het enkele bestaan van het innemen van te zijn aangesloten op een hogere

Waarheid, sommige essentie van kleur, dat verklaart waarom we op aarde leven, wie we werkelijk zijn. De muziek van van de orde en harmonie, en dus de wetten zijn gebaseerd op het opbouwen, dat de wereld reserves, dus in een gecodeerde vorm in staat om de antwoorden op deze diepe, uitgesponnen vragen.
Bewuste muziek keuze, een bewuste luisteren

In de laatste 100-200 jaar, maar de muziek is vrij los van haar oorspronkelijke missie van, en de massa verschijnen in de muziek-producten, en het doel van de ziel van de mens, in plaats van het verhogen van mensen het plezier en de financiële succes.

Veel van de gewelddadige, ruige muziek, die speciaal zijn destructief, of mensen die sensualiteit en verlangen te hoog zijn, gezien het de bedoeling is, en alleen een spirituele wereld in de watten gelegd. Als de muziek is van het gebouw dat u wilt, dan moet je rekening houden met de aard van de muziek waar we naar op zoek bent niet alleen waar, maar eigenlijk kan doen is ons diepste lagen te zetten in de richting van ons (zoals klassieke muziek, het meeste van).

Dit gebeurt ongeacht of de muziek keuze is grotendeels afhankelijk van de student houding: hoe geest en licht voelen over het geluid van de muziek. Als u passieve muziek luisteren gewoonten, en we zijn bereid om aandacht gegeven aan de muziek, de waarneming en het begrip van de muziek interne inhoud van

een bericht is in staat om in onze harten als een rustige gesproken symfonie worden gezongen. Natuurlijk, deze activiteit, een interne inspanning en de muziek is respect en vertrouwen voor en wilt u van ons, echter, hoe meer we naar de muziek te luisteren proces, hoe meer je kunt doen is de muziek ons geeft.
Actieve muziek -, een bewust instrument naar keuze

De muziek van de genezende kracht kon worden vermenigvuldigd en meer in staat om zich te ontvouwen actieve zenéléskor. Goethe zegt, “wie houdt er niet van de muziek, dat je het niet verdient dat de mens de naam; die liefheeft, half-mens; en wie doet de oproep om zijn hele volk”.

Het individueel beoefenen van de positieve effecten van de werkzame muziek in de gedeelde muziek optie in om de man. Dus, de muziek door een oprechte verbinding kan worden gemaakt in de mens en de mensen, die diep in zijn hart, elk man naar verlangt.

Hoe beginnen met het leren van muziek een keer een hobbelige weg? Dit kan veel helpen, als het je lukt om de juiste instrumenten te kiezen. Elk instrument is een ander deel van ons actief bezig zijn, dat is de reden waarom het tijdens de verkiezingen, is het de moeite waard te overwegen hoe we willen evolueren.

Als het temperament van ons wij willen ontvouwen

Als het temperament van ons wij willen ontvouwenom u het in overeenstemming met het geselecteerde instrument op hetzelfde moment in staat om te motiveren, te inspireren ons, en tegelijkertijd draagt een leren taak voor ons. Voor de choleric (vurige) mensen veel, je kan ontwikkelen, bijvoorbeeld, je wilt een goede coach trommel, sanguine (luchtige) van de luchtige fluit, de flegmatisch (water) temperamenten van mensen, de aandacht boeiende orgel spel met de hulp van de melancholische (aarde) type en het zoemende geluid van de viool of contrabas.

Als u een ander doel, en de muziek door het gebruik van bepaalde lichaam systeem willen versterken, dan is het goed om te weten dat de snaarinstrumenten van het zenuwstelsel, de hoorn, de ritmische systeem (longen, hart), de percussie en de bot-systeem te ondersteunen.

Echter, de instrumenten kunnen gegroepeerd worden op de muziek van de drie onderdelen aan de hand waarvan elk van de één-op-één geestelijk werk is gekoppeld, zodat de melodische instrumenten kunnen helpen uw mentale operaties, het akkoord instrument met de emotionele wereld van ons, het ritme-instrument door en de wereld sterk kan.

De self-help aspecten, natuurlijk, een dappere en kunnen we rekenen op de intuïties, en welk instrument je echt graag het geluid, vorm, als een van de belangrijkste is dat de problemen met vreugde, vonden we het instrument in, en de kwaliteit van de muzikanten is even

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *